Tájékoztató a balesetbiztosításról

 

Magyar Állam képviseletében eljáró Nemzeti Fejlesztési Minisztérium két naptári évre szóló – 2018. január 1. napjától 2019. december 31. napjáig – szerződést kötött a Generali Biztosító Zrt.-vel annak érdekében, hogy az Általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosításról szóló 119/2003.(VIII.14.) Kormányrendeletnek megfelelően biztosított korosztályba tartozó magyar állampolgárok a 3. életévük betöltésének napjától 18. életévük betöltésének napjáig államilag finanszírozott balesetbiztosítási védelemben részesüljenek. 

 

 

A szolgáltatási igény leggyorsabban online: 

www.generali.hu/Biztositas/Egeszsegbaleset/allamitanulobiztositas.aspx honlapon vagy a személyesen a kijelölt ügyfélszolgálaton az „Államilag finanszírozott általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosítás szolgáltatási igénybejelentő” című nyomtatvány kitöltésével és a szükséges orvosi dokumentumok benyújtásával intézheti el.

A Generali Biztosító Zrt. telefonos ügyfélszolgálata munkanapokon 08-20 óra között várja ügyfelei hívásait a +36-1/452-3333 telefonszámon, továbbá a helyi tarifával hívható még – a hét minden napján 24 órán át – az általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosítás információs telefonszám: +36-1/465-3745.

<< Államilag finanszírozott általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosítás szolgáltatási igénybejelentő >>

Share